mollymy

Vad har en mäklare och läkare gemensamt? BB Falun! I början av 2011 satt två övertrötta mammor på BVC´s föräldragrupp och tyckte synd om varandra, äldst som vi var, 34 år gamla. Vi funderade hur vi skulle komma i våra gamla kläder igen och Sandra föreslog att de skulle åka på babysim. Regina nappade på idén och ville följa. Dock skulle det dröja till hösten 2011 innan babysimmet började.

Istället för att försöka komma i kläderna började Regina & Sandra med barn att fika hos varandra istället. Sandra och lilla Astrid hälsade på hos Regina och lille Jasper och upptäckte att det var väldigt smakfullt hemma hos Regina. Sandra sa till Regina att smakfullt är det inte hos alla, för det hade hon sett eftersom hon var mäklare. Det tog inte lång tid innan förstod att båda hade samma passion - inredning.

En tidig morgon i kallaste januari 2012 packade vi bilen själva för första gången på länge för att bege sig mot självaste huvudstan och inköpsmässa. Tänk vi skulle få sova själva utan barn för första gången…. Inte ens en narkosläkare kan söva sitt barn en hel natt.

Till midsommar öppnade vi gårdsbutiken i Bonäs och passade samtidigt på att få känna på hur det är att vara Leila, vi hade ett gårdscafé.

Allt detta gjorde att vi båda vågade satsa och pröva vår dröm att driva en webbshop med inredning. Vi är lika men ändå så olika att vi kompletterar varandra helt enkelt.

Förutom att jobba får vi nu ägna mycket fritid att göra det vi gillar, att jobba med www.mollymy.se.
Kontakt: info@mollymy.se